112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Artikelen
home
Voorpagina
P2000
inbox
Archief
Zoeken
Contact
Overig
Download de app
Twitter
Facebook
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Overzicht overige politieberichten Nijverdal & Daarle

Woensdag 16 april 2014 | 22:13 CEST
3 min.

Overzicht overige politieberichten Nijverdal & Daarle

Woensdag 16 april 2014 | 22:13 CEST


Vernieling fiets
Nijverdal - Tussen vrijdag 11 april 2014 om 22:00 uur en zondag 13 april 2014 om 22:45 uur is er een lichtbruine nieuwe herenfiets geheel vernield aangetroffen bij het Station in Nijverdal. Door de 21-jarige eigenaar is aangifte gedaan. Bent u getuige geweest van deze vernieling of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Verkeersongeval met materiële schade
Nijverdal - Op maandag 14 april 2014 om 10:38 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding van een verkeersongeval met materiële schade op de parkeerplaats van een supermarkt, gelegen aan de Smidsweg te Nijverdal. Ter plaatse bleek een van de betrokkenen vertrokken te zijn. Op het adres van de tenaamgestelde bleek van opzet geen sprake. De gegevens zijn onderling uitgewisseld voor de afhandeling van de schade via de verzekering.

Assistentie
Nijverdal - Op maandag 14 april 2014 om 12:25 uur kreeg de politie Hellendoorn het verzoek de ambulancedienst te assisteren, dit daar zij een woning niet konden betreden. Echter ter plaatse bleek dat de ambulancedienst al toegang tot de woning was verschaft.

Verkeersongeval met materiële schade
Daarle - Op maandag 14 april 2014 om 14:55 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding van een verkeersongeval met materiële schade op de Hellendoornseweg te Daarle, gemeente Hellendoorn. Ter plaatse bleek er een taxibusje achteruit te hebben gereden en hierbij een landbouwvoertuig over het hoofd te hebben gezien. Het gevolg was materiële schade aan de taxi, welke gezien de schade is afgesleept door een bergingsbedrijf. De schade is onderling geregeld door het invullen van het Europese schadeformulier.

Verkeersongeval met materiële schade
Nijverdal - Op maandag 14 april 2014 om 15:37 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding van een verkeersongeval met materiële schade op de parkeerplaats, gelegen aan het Kuperserf te Nijverdal. Ter plaatse bleek er een geparkeerd staande personenauto te zijn aangereden. De gegevens zijn door de politie genoteerd en afgeleverd bij de tenaamgestelde van het geparkeerde voertuig voor de afhandeling van de schade via de verzekering.

Verdachte situatie
Nijverdal - Op maandag 14 april 2014 om 16:45 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding dat er jeugd via een openstaand raam een leegstaand pand binnen waren gegaan op de Transportweg te Nijverdal. Ter plaatse bleek er een kinderfeestje gaande te zijn van één van de kinderen van de eigenaar van het pand.
Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Abonneren
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten