112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Artikelen
home
Voorpagina
P2000
inbox
Archief
Zoeken
Contact
Overig
Download de app
Twitter
Facebook
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Overzicht overige politieberichten Holten, Rijssen & Hellendoorn

Donderdag 31 juli 2014 | 18:06 CEST
5 min.

Overzicht overige politieberichten Holten, Rijssen & Hellendoorn

Donderdag 31 juli 2014 | 18:06 CEST


Bestuurder scootmobiel gewond bij aanrijding in Rijssen
Rijssen - Op donderdag 24 juli 2014 omstreeks 11:00 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Haarstraat te Rijssen. Aldaar zou een aanrijding letsel hebben plaatsgevonden, tussen een fietser en een scootmobiel. Ter plaatse bleek dat er een fietser in aanraking was gekomen met de bestuurder van de scootmobiel. De bestuurder van de scootmobiel was hier dusdanig van geschrokken, dat zij hierop onwel werd. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, bleek de bestuurster al in de ambulance te liggen en zij werd uiteindelijk ook meegenomen naar het ziekenhuis. De fietser is tot aan het moment dat de bestuurster in de ambulance werd gelegd, aanwezig geweest. Hierna is de fietser vertrokken. Voor de politie is de naam van de tweede betrokkene onbekend gebleven.

Diefstal mobiel
Rijssen - Op zaterdag 26 juli 2014 om 21:34 uur ontving de politie een aangifte van diefstal van een mobiel. Deze diefstal moet plaats hebben gevonden op zaterdag 26 juli 2014 tussen 16:16 uur en 16:30 uur op de Oude Veemarkt in Rijssen. De gestolen mobiel betrof een zwarte Huawei, type G6. Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Overlast jeugd
Rijssen - Op dinsdag 22 juli 2014 omstreeks 23:30 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Johannes vermeerstraat te Rijssen. Aldaar zou de jeugd voor overlast zorgen door te schreeuwen en muziek te draaien. Ter plaatste werd de jeugd door de politie aangetroffen en zij zijn erop gewezen het rustig aan te doen en geen overlast meer te veroorzaken.

Diefstal fiets
Rijssen - Op donderdag 24 juli 2014 om 15:06 uur kwam er via internet een aangifte binnen van diefstal van een fiets. Deze diefstal moet plaats hebben gevonden op woensdag 23 juli 2014, tussen 13:30 uur en 17:00 uur. De fiets stond aldaar geparkeerd in de fietsenstalling. De gestolen fiets betrof een zwarte opoefiets van het merk Ranger. Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Overlast jeugd
Rijssen - Op vrijdag 25 juli 2014 omstreeks 22:15 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Molenstraat te Rijssen. Aldaar zou de jeugd voor overlast zorgen. Ter plaatse werd geconstateerd dat de jeugd erg luidruchtig was. Hierop zijn de namen genoteerd en zijn de jeugdige weggestuurd.

Aanrijding materieel
Rijssen - Op zaterdag 26 juli 2014 omstreeks 14:00 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de A1 rechts te Rijssen. Aldaar zou een personenauto stilstaan in de middenberm. Ter plaatse bleek dat de bestuurder de controle kwijt was geraakt over de personenauto. Op het moment dat hij aldaar reed, was er uit het niets hard gaan regenen. Hierop kreeg de bestuurder met aquaplanning te maken en kon niet voorkomen dat hij eerst met de achterzijde tegen de vangrail aankwam en hierna doorschoot de middenberm in. De personenauto is afgesleept door een sleper.

Aanrijding materieel
Holten - Op maandag 28 juli 2014 omstreeks 10:30 uur kreeg de politie de melding om te gaan naar de Tolweg te Holten. Aldaar zou een aanrijding materieel hebben plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Ter plaatse bleek de bestuurder van één van de personenauto’s, de ander over het hoofd heeft gezien tijdens het afslaan. Hierdoor ontstond er een aanrijding. Beide personenauto’s zijn afgesleept door een sleper en beide bestuurder hebben gezamenlijk een schadeformulier ingevuld.

Verkeersongeval met materiële schade
Hellendoorn - Op dinsdag 29 juli 2014 om 17:22 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding dat een burger op het station NS te Nijverdal stond bij een persoon, welke schade had veroorzaakt aan haar personenauto op de Dorpsstraat te Hellendoorn. Ter plaatse bleek de 65-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats de personenauto te hebben beschadigd bij het passeren. De gegevens zijn uitgewisseld, aangezien de schade op het oog weg te poetsen leek. Mocht dit toch niet het geval te zijn zal de zaak overgedragen worden aan de verzekeringsmaatschappijen om de schade te regelen.

Diefstal fiets
Rijssen - Op maandag 28 juli 2014 om 16:36 uur verscheen er een vrouw aan de politiebalie in Nijverdal, met de mededeling dat haar fiets gestolen was. Deze diefstal moet plaats hebben gevonden op maandag 28 juli 2014 tussen 10:00 uur en 12:00 uur aan het Hogepad te Rijssen. De gestolen fiets betrof een grijze elektrische damesfiets van het merk Koga, Type E-inspire. De fiets stond geparkeerd op het voetpad aldaar tegen een muur. Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000. (bron: Politie Rijssen-Holten & Hellendoorn)
Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Abonneren
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten