112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Artikelen
home
Voorpagina
P2000
inbox
Archief
Zoeken
Contact
Overig
Download de app
Twitter
Facebook
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

VIDEO: Drie mannen aangehouden na ramkraak en achtervolging in Hengelo, vierde nog voortvluchtig

Zondag 26 april 2015 | 11:42 CEST
2 min.

VIDEO: Drie mannen aangehouden na ramkraak en achtervolging in Hengelo, vierde nog voortvluchtig

Zondag 26 april 2015 | 11:42 CEST


Hengelo - De politie heeft zondagnacht 26 april drie mannen aangehouden na een ramkraak bij een supermarkt op de Boekeloseweg. De mannen ramden de pui van het pand en trokken een mobiele pinautomaat naar buiten. Daarna zijn ze met een geldbedrag gevlucht. Agenten hebben de drie na een achtervolging in de wijk Tuindorp aangehouden. Een vierde verdachte is nog voortvluchtig.

Een oplettende getuige zag de ramkraak gebeuren en belde meteen de politie. Agenten hebben de achtervolging ingezet. Ze kwamen de auto van de verdachte tegen op de Meijersweg. De verdachten probeerden te vluchten door met hun auto het trottoir op te gaan. Een politieauto heeft de vluchtweg geblokkeerd en raakte de auto van de verdachten. Daarna gingen er vier mannen vandoor. De wijk is afgezet en agenten zijn met politiehonden op zoek gegaan naar de verdachten.

Na een zoektocht zijn twee mannen van 24 en 37 jaar aangehouden op de Vijverlaan. De derde verdachte, een 30-jarige man, is aangehouden op de Kalenderstraat. Eén van de verdachten is gebeten door een politiehond en moest worden behandeld. De vierde verdachte, een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk, is helaas nog niet gevonden.

In de auto vonden agenten geld. Vermoedelijk gaat het om de gehele buit van de ramkraak. Tijdens de achtervolging hebben de verdachten kleding en spullen achtergelaten. Een deel van de kleding is gevonden. De politie zoekt zondagmorgen met een speurhond naar overige spullen. Wijkbewoners die kleding aantreffen op straat of in hun tuin worden verzocht contact op te nemen met de politie. Er wordt een buurtonderzoek gedaan. Hebt u informatie over deze zaak? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of online. (bron: Politie Oost-Nederland)
Video: Jack Huijgens / SPS Media
Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Abonneren
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten