112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Artikelen
home
Voorpagina
P2000
inbox
Archief
Zoeken
Contact
Overig
Download de app
Twitter
Facebook
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Inbrekers overlopen in Almelo, politie zoekt twee mannen

Zondag 14 februari 2016 | 08:53 CET
2 min.

Inbrekers overlopen in Almelo, politie zoekt twee mannen

Zondag 14 februari 2016 | 08:53 CET


Almelo - Op dinsdag 9 februari belde een bewoonster  van een woning aan de Aadijk rond 17:50 uur 112. Zij gaf aan kort daarvoor twee inbrekers te hebben overlopen. De vrouw was buiten aan het werk toen zij een man zag staan bij haar woning. Toen zij vroeg wat hij daar te zoeken had kwam de man duidelijk met een onzinverhaal. Toen de vrouw aangaf dat zij een en ander niet vertrouwde en de politie zou gaan bellen, zag zij plotseling een tweede man via het raam van haar woning naar buiten klimmen. Beide mannen zetten het vervolgens op een rennen en stapten in een auto die aan het einde van de oprit klaar stond. De vrouw kon een redelijk goed signalement geven van de daders:

Persoon 1 (stond buiten): ongeveer 1.80 lang, tussen de 20 en de 25 jaar, smal postuur, zwarte jas met capuchon over zijn hoofd, capuchon had witte rand, donkerblauwe spijkerbroek, man keek vreemd uit zijn ogen, mogelijk glazen rechteroog aangezien deze ‘bleef staan’, sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Persoon 2 (was binnen): kleiner dan persoon 1, tussen de 30 en 35 jaar, lang zwart haar in een staartje gedragen, haar strak achterover gekamd, ringbaardje, zwarte leren jas, verder donkere kleding.

Het voertuig waarin de twee mannen stapten betrof een donkere auto, vermoedelijk een BMW. De persoon die de auto bestuurde had een buitenlands uiterlijk en was volgens een getuige ongeveer tussen de 25 en de 35 jaar oud. Herkent u in bovenstaande opvallende signalementen iemand of heeft u de auto in combinatie met de beschreven personen zien rijden? Neem dan contact op met het WIT (Woning Inbraken Team) van de politie in Almelo. Zij zijn te bereiken via 0900-8844. Ook kan uiteraard informatie worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (bron: Politie Almelo)
Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Abonneren
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten