Spoor van vernielingen door vandalen in Oldenzaal
woensdag 6 maart 2019 - 19:42 CET
Bron: Politie Dinkelland
Spoor van vernielingen door vandalen in Oldenzaal
woensdag 6 maart 2019 - 19:42 CET

Oldenzaal - In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 maart 2019 tussen 04.25 uur en 04.50 uur is er een spoor van vernielingen getrokken door vandalen. Dit is gebeurd tussen de "binnenstad" Weerselosesweg, Veldkers, Akkerkers en Engelbertinklaan in Oldenzaal.


Door vandalen werden onder andere verkeersborden gesloopt en meegenomen, fietsen omver getrapt en vernield, containers omver gegooid en werd er bij mensen waar kennelijk nog licht brandde aangebeld en op ramen gebonkt. De schrik werd een bewoner bijna fataal.
Vervolgens was het spoor van de vandalen te volgen naar de Engelbertinklaan in Oldenzaal alwaar garagedeuren werden vernield bij een appartementencomplex.

Gezien het geluid/de overlast die de relschoppers/carnavalsvierders/zielenpoten hebben gemaakt tijdens hun waarschijnlijke trip huiswaarts is het zeer goed mogelijk dat aanwonenden iets hebben gehoord of gezien en mogelijk een omschrijving van de nog onbekende daders kunnen geven.

Ook zouden op de "route" hangende camera's wellicht meer duidelijkheid kunnen geven. Indien u informatie heeft dan kunt u dit melden bij de politie in Oldenzaal onder vermelding van nummer 2019100122.
Bron: Politie Dinkelland
Meer lezen over
Oldenzaal
Wekelijkse nieuwsbrief
Mobiele apps