Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Politie onderzoekt explosie bij woning in Enschede

De schade aan de woning is groot

vrijdag 13 november 2020 - 13:47 CET
photo_camera
4 Afbeeldingen
Politie onderzoekt explosie bij woning in Enschede
vrijdag 13 november 2020 - 13:47 CET

Enschede - In een woning aan de Bentelobrink ontplofte afgelopen nacht rond 03.30 uur een explosief. De bewoner was aanwezig in de woning tijdens de explosie, hij is ongedeerd gebleven.


Agenten waren in de buurt in verband met een andere melding toen zij een harde knal hoorden. Daarop zijn de agenten meteen ter plaatse gegaan en is er een onderzoek gestart. De schade aan de woning is groot: de ruiten en kozijnen bij de kamers aan de achterkant liggen eruit. De forensische opsporing doet verder onderzoek in en rondom de woning. Uit dat onderzoek moet blijken om wat voor explosief het gaat.
Politie onderzoekt explosie bij woning in Enschede
Getuigen
Woont u in de buurt van de Bentelobrink en heeft u camera’s rondom  uw woning hangen? Of heeft u een dashcam camera in uw auto en stond deze geparkeerd in de buurt van of aan de Bentelobrink? Dan vraagt de politie deze te bekijken en eventuele opvallende beelden van vrijdagnacht 13 november tussen 03.00 en 04.00 uur met de politie te delen. Heeft u iets gezien rond dit tijdstip of weet u meer over de toedracht van de explosie? Neem dan contact met de politie via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Bron: Politie Oost-Nederland
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten