Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Vrouw veroorzaakt aanrijding in Almelo, vijf auto’s beschadigd

donderdag 15 oktober 2015 - 18:51 CEST
Vrouw veroorzaakt aanrijding in Almelo, vijf auto’s beschadigd
donderdag 15 oktober 2015 - 18:51 CEST

Almelo - Op donderdag 15 oktober rond 13:00 uur stond een politievoertuig te wachten voor een verkeerslicht aan de Burgemeester Raveslootsingel. Achter het politievoertuig stond een andere auto te wachten. Een 75 jarige vrouw zag deze twee voertuigen echter te laat en reed achterop de auto. Deze schoot vervolgens door tegen het politievoertuig aan.

De 75 jarige vrouw raakte hier zodanig door in paniek dat ze haar auto in de achteruit zette en tegen het voertuig aanreed dat inmiddels achter haar stond. Toen ze daarna weer vooruit reed raakte ze de al beschadigde auto voor haar voor de tweede keer. De vrouw zette haar auto wederom in de achteruit en raakte toen een auto die rechts langs de stilstaande voertuigen wilde rijden. Ook deze auto raakte hierdoor beschadigd. Een aantal voertuigen moest worden afgesleept. De politie gaat onderzoek doen naar de rijvaardigheid van de 75 jarige vrouw. (bron: Politie Almelo)
Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiële app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten