Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Onderzoek dodelijke steekpartij Hengelo: meerdere goederen in water aangetroffen, politie zoekt camerabeelden

De politie is nog steeds op zoek naar informatie

zaterdag 28 december 2019 - 10:34 CET
© 112Twente
© 112Twente
photo_camera
4 Afbeeldingen
Onderzoek dodelijke steekpartij Hengelo: meerdere goederen in water aangetroffen, politie zoekt camerabeelden
zaterdag 28 december 2019 - 10:34 CET

Hengelo - In het onderzoek naar de gewelddadige dood op een 27-jarige vrouw uit Almelo op woensdag 25 december rond 2.00 uur heeft de politie heeft gisteren met een speciaal dregteam gezocht in onder andere de vijver in de omgeving van het plaats delict aan de Hampshire in Hengelo. Uit het water zijn diverse goederen aangetroffen. Deze zijn in beslaggenomen er wordt onderzocht of er een relatie is met het misdrijf.

 
Trui van verdachte
Ook is het team op zoek naar een trui van de aangehouden 27-jarige verdachte man. Deze trui heeft de verdachte waarschijnlijk uitgedaan en kan ergens in zijn loop/vluchtroute liggen vanaf de Hampshire richting de Joseph Israëlsstraat in Hengelo

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Looproute van slachtoffer
Het rechercheteam is bezig om de looproute van het slachtoffer in kaart te brengen. Zij liep in de vroege ochtend van woensdag 25 december  vanaf het grand café ‘De Twee Wezen’ naar de parkeerplaats aan de Hampshire alwaar ze de auto had geparkeerd. De rechercheurs onderzoeken meerdere routes en willen hiervan zoveel mogelijk camera/bewakings/dashcam-beelden verzamelen.
 
Camerabeelden uit omgeving
 Ook heeft het team belang bij andere camerabeelden waar mogelijk de verdachte of andere personen  op staan die zich bevonden in de omgeving vanaf het plaats delict aan de Hampshire in de richting van de Joseph Israëlsstraat, alwaar de verdachte kort na het incident werd aangehouden.
 
Verlengde bewaring en doorzoeking
 De Rechter-commissaris heeft de voorgeleiding van de 27-jarige verdachte uit Hengelo met 14 dagen verlengd.  Inmiddels is de woning van hem ook door het rechercheteam doorzocht.

Weet u meer? Heeft u camerabeelden in deze omgeving?
Mogelijk bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken. Of weet u mogelijk meer over de aanleiding van deze gewelddadige dood.  Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via 0800 7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.
Bron: Politie Oost-Nederland
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten