Claxonnerende automobilist bedreigd in Almelo
zondag 15 april 2018 - 14:32 CEST
Claxonnerende automobilist bedreigd in Almelo
zondag 15 april 2018 - 14:32 CEST

Almelo - Op vrijdag 13 april omstreeks 15:50 uur werden agenten gestuurd naar de Henriette Roland Holstlaan/Rembrandtlaan in verband met een verkeersconflict.


Een 36-jarige man werd daar bedreigd en beledigd omdat hij claxonneerde toen de auto voor hem niet reageerde op groen licht. Uiteindelijk stapte de man die hier verantwoordelijk voor zou zijn, na een pittige woordenwisseling, weer als bijrijder in de auto en vertrok vervolgens.
Na enig onderzoek wisten agenten de 28-jarige verdachte te achterhalen, hij kwam zich enige tijd later melden aan het bureau. Na overleg met een officier van justitie is hij buiten heterdaad aangehouden. Op het Arrestantencomplex bleek dat hij onder invloed van drank en drugs verkeerde.

De verdachte zit op dit moment nog vast. De politie bezig met het onderzoek en daarom op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben van dit incident. Aangezien het midden op de middag op een drukke locatie was zou dit het geval moeten zijn. Enkele getuigen hebben zich ook al gemeld en een verklaring afgelegd.
Bron: Politie Almelo
Wekelijkse nieuwsbrief
Mobiele apps