13-jarig meisje lastiggevallen in Almelo, politie zoekt man
donderdag 12 oktober 2017 - 09:30 CEST
13-jarig meisje lastiggevallen in Almelo, politie zoekt man
donderdag 12 oktober 2017 - 09:30 CEST

Almelo - Op maandag 9 oktober omstreeks 14:00 uur, werd een 13-jarig meisje lastig gevallen toen zij op het Henry Purcellpad ter hoogte van de Slachthuiskade (bij Vislust) fietste.


Een man kwam naast haar fietsen, tikte op haar arm om de aandacht van het meisje te krijgen en zei allemaal vreemde dingen. Sommige dingen kwamen behoorlijk bedreigend over op het meisje.
Aan het einde van het fietspad wist het meisje snel af te slaan, de man fietste vervolgens een andere kant op. Het hele voorval heeft behoorlijk wat indruk op het meisje gemaakt. De politie is dan ook uiteraard erg benieuwd naar de identiteit van deze man.

Het meisje kon het volgende signalement van de man geven:
- blanke man 
- eind 40, begin 50
- half lang pluizig/warrig haar tot op de
kaaklijn 
- ongeschoren gezicht
- groene tussenjas, heupmodel
- bruine broek, normaal model

De man verplaatste zich op een zwarte, roestige damesfiets met een 'omastuur' en een rekje voorop. Onder de snelbinders zat een plastic tas. Daarnaast kon het meisje nog melden dat de man warrig en af en toe slissend sprak. Ook had ze het idee dat de man mogelijk onder invloed was van iets.

Mocht u getuige zijn geweest van dit incident of aanslaan op het signalement van de man, neem dan contact op met de politie in Almelo via 0900-8844.
Bron: Politie Almelo
Wekelijkse nieuwsbrief
Mobiele apps