Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Man (46) uit Holten aangehouden na poging om banden leeg te laten lopen

Aan agent zag de man op de knieën zitten

dinsdag 2 juli 2019 - 08:00 CEST
Man (46) uit Holten aangehouden na poging om banden leeg te laten lopen
dinsdag 2 juli 2019 - 08:00 CEST

Holten - Op zaterdag 29 juni rond 21.00 uur werden agenten ter ondersteuning van de buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente Rijssen-Holten gestuurd naar de kruising H.J. Wansinkstraat met de Oranjestraat in Holten.


Daar stond een partytent, waaruit ook harde muziek werd gedraaid. De personen waren al meerdere keren aangesproken op het veroorzaken van geluidsoverlast. Er waren meerdere meldingen van gekomen. Men wenste niet mee te werken met de BOA's.

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Ter plaatse bleek de situatie rustig te zijn en was men bezig om de materialen op te ruimen. Op een gegeven ogenblik zag een politieagent dat een man op zijn knieën bij een wiel van de geparkeerde bedrijfsauto van de gemeente Rijssen-Holten zat. Het vermoeden was dat de band lek werd gestoken, dan wel dat deze leeg werd gelaten.

Op het aanspreken ging de man er vandoor en gooide iets weg. Bleek dat het de ventieldop was geweest, welke weggegooid was. De band was niet leeggelopen, waarschijnlijk was de man op tijd gestoord in zijn poging door de agent. De man kwam later weer aanlopen en werd staande gehouden. Hij weigerde toen zijn identiteit prijs te geven. De man heeft meerdere mogelijkheden gehad en het resultaat was dat de man uiteindelijk werd aangehouden voor het niet geven van zijn identiteitsgegevens en de baldadigheid.

De man was onder invloed van alcohol. De man is naar het politiebureau in Nijverdal gebracht. Daar bleek het te gaan om een 46-jarige man uit Holten. De man kon na verhoor met een proces-verbaal voor het niet opgegeven van zijn identiteitsgegevens en voor de baldadigheid het bureau verlaten.
Bron: Politie Rijssen-Holten
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiële app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten