Politie zoekt getuigen van vernieling bij bedrijfspand in Almelo
woensdag 6 maart 2019 - 19:47 CET
Politie zoekt getuigen van vernieling bij bedrijfspand in Almelo
woensdag 6 maart 2019 - 19:47 CET

Almelo - Maandag 4 maart omstreeks 23.45 uur werden er meerdere ruiten vernield van een bedrijfspand aan de Heetveldsweg in Almelo. Alerte getuigen belden de politie, maar de politie trof in de omgeving niemand meer aan.


Op 31 januari werden er ook al diverse vernielingen gepleegd. De woningcorporatie heeft van beide gevallen aangifte gedaan. Ook zijn er camerabeelden aan de politie afgegeven. Deze beelden worden momenteel onderzocht.
Volgens getuigen is de dader weggerend via de Evertsenstraat, door een steegje, en daarna de Karel Doormanstraat op. De politie roept getuigen op om zich te melden. Misschien hebben buurtbewoners camerabeelden en hebben ze rond genoemd tijdstip iemand zien rennen. Natuurlijk kan de dader ook voor de tijd al in de wijk gezien zijn.

Het signalement van de dader:
- blanke man van circa 180 cm lang
- normaal postuur
- donkere regenjas met horizontale streep
- capuchon over het hoofd
- donkere schoenen met lichtere accenten

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en de dader(s). Bent u hiervan getuige geweest of weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000.
Bron: Politie Almelo
Meer lezen over
Almelo
Wekelijkse nieuwsbrief
Mobiele apps