Bijrijdster tot bloedens toe geslagen door bestuurder in Enschede
maandag 16 april 2018 - 14:02 CEST
Bijrijdster tot bloedens toe geslagen door bestuurder in Enschede
maandag 16 april 2018 - 14:02 CEST

Ensched - Op vrijdag 13 april 2018 heeft er omstreeks 12:00 uur op de Lippehorst enkele meters voor de laatste verkeersdrempel naar de Noord Esmarkerrrondweg een ernstige mishandeling plaatsgevonden.


Hierbij heeft de bestuurder van een oker (groen/gelig) kleurige auto, klein model, de bijrijdster tot bloedens toe op het hoofd geslagen waarbij het leek alsof deze bijrijdster buiten bewustzijn viel.
Het kenteken van dit voertuig begon met HZ- waarna iig. een 3 cijfercombinatie kwam. Tot op heden heeft het slachtoffer zich nog niet gemeld en verzoekt de politie haar dit uiteraard alsnog te doen.

Er heeft zich één getuige gemeld die verklaarde dat een luxer model personenauto kleur wit en de bestuurder van een rode motor, kort na het incident achter oker-kleurige voertuig stil kwamen te staan omdat zij er niet langs konden. Het witte voertuig zou nog geclaxonneerd hebben.

Ook heeft deze getuige een drietal bouwvakkers aangesproken om hen te wijzen op dit incident.

De politie verzoek alle getuigen zich te melden gezien de aard van deze mishandeling via 0900-8844. Vermeld hierbij het procesnummer 2018160027.
Bron: Politie Enschede
Wekelijkse nieuwsbrief
Mobiele apps