Politie houdt verkeerscontroles in Wierden, Hellendoorn en Rijssen-Holten
zaterdag 1 december 2018 - 21:50 CET
Politie houdt verkeerscontroles in Wierden, Hellendoorn en Rijssen-Holten
zaterdag 1 december 2018 - 21:50 CET

Wierden, Hellendoorn en Rijssen-Holten- Op dinsdag 27 november tussen 15:30 uur en 21:30 uur werden op meerdere locaties veiligheidscontroles uitgevoerd in de gemeentes Wierden (Nijverdalsestraat, Wolvesweg, Loonderesweg), Hellendoorn (N35 + parallelweg) en Rijssen-Holten (Watermolen, Holterstraatweg, Jutestraat).


Fietsverlichting: 12x proces-verbaal (Nijverdal/Rijssen/Wierden) Snelheid: 11x proces-verbaal (Jutestraat/Wolvesweg/N35). Verder is men op de bon geslingerd voor het onjuist gebruiken van mistverlichting, het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs en rijden zonder vereiste WAM verzekering.
Op donderdag 29 november tussen 18:35 uur en 19:00 uur werd een snelheidscontrole uitgevoerd op de Jutestraat in Rijssen vanwege 
klachten uit de buurt. Drie overtreders gingen op de bon. De hoogst gemeten snelheid betrof 95 km/u. Tevens bleek deze zelfde personenauto onverzekerd rond te rijden.

Op zaterdag 1 december tussen 15:30 uur en 16:30 uur werd op de Goorseweg in Enter (gem. Wierden) gecontroleerd op de snelheid. Dit vanwege klachten uit de buurt. De maximum toegestane snelheid aldaar is 60 km/u. Er is 4x een proces-verbaal uitgereikt. De hoogst gemeten snelheid betrof 97 km/u.

Ook werd tussen dezelfde tijdstippen gecontroleerd op de Poggenbeltweg in Haarle (gem. Hellendoorn). Hier is de maximum toegestane snelheid 60 km/u. Er werden twee hardrijders bekeurd. De ene reed 92 km/u en de andere 93 km/u.
Bron: Politie Oost-Nederland
Meer lezen over
Hellendoorn Rijssen Wierden Holten
Wekelijkse nieuwsbrief
Mobiele apps