Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Tweede dodelijke slachtoffer van ongeval in Fleringen is 21-jarige Poolse man

dinsdag 11 juni 2019 - 14:52 CEST
photo_camera
4 Afbeeldingen
Tweede dodelijke slachtoffer van ongeval in Fleringen is 21-jarige Poolse man
dinsdag 11 juni 2019 - 14:52 CEST

Fleringen - De politie heeft vanmiddag bekend gemaakt dat het tweede dodelijke slachtoffer van het ongeval in Fleringen een 21-jarige Poolse man is.


Een 37-jarige Poolse bestuurder is zaterdag 8 juni aangehouden en in verzekering gesteld. De man wordt als verdachte gehoord in het onderzoek na het dodelijke ongeval in Fleringen in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Bij het ongeval kwamen twee personen om het leven. De nabestaanden van een van de slachtoffers is geïnformeerd. Het betreft een 17-jarige Poolse jongen.

De hulpdiensten waren in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt naar de N343 in Fleringen. Ter plaatse had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een auto. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder de macht over het stuur verloren, heeft enkele verkeersborden en bomen geraakt en is tot stilstand gekomen in een greppel aan de andere zijde van de weg.

Bij de aanrijding zijn twee personen om het leven gekomen en één persoon is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De weg tussen Fleringen en Tubbergen was enkele uren geheel afgesloten geweest voor al het verkeer.

Omdat het vermoede bestond dat er nog een slachtoffer zou zijn heeft er een zoektocht plaatsgevonden in onder andere, omliggende weilanden en bosgebieden. Hierbij werdt ook een politiehelikopter ingezet. Er is verder niemand aangetroffen.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoekt naar de oorzaak en toedracht van het ongeval. Een traumahelikopter die onderweg was naar het ongeval was in de lucht gecanceld.
Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten