Man valt vrouwen lastig en laat geslachtsdeel zien in Haaksbergen
woensdag 12 juni 2019 - 22:02 CEST
Man valt vrouwen lastig en laat geslachtsdeel zien in Haaksbergen
woensdag 12 juni 2019 - 22:02 CEST

Haaksbergen - Op dinsdagavond 11 juni 2019 om 20.45 uur en op woensdagavond 12 juni 2019 om 18.50 uur zijn vrouwen geconfronteerd met een Duits sprekende jongeman die hun oneerbare voorstellen deed. En tegelijkertijd zijn ontblote geslachtsdeel liet zien.


Op dinsdagavond vond het plaats in het Haaksbergerveen / Buurserveen aan de zijde van de parkeerplaats aan de Niekerckerweg( bij voormalige kwekerij Nijhof.) Op woensdag vond het plaats op de parkeerplaats van de Wennewickweg hoek Stratersdijk in het zelfde veen.
Beide plaatsen liggen aan een fietspad door het genoemde Veen. De dader fietste woensdag weg in de richting van het plaats delict van dinsdagavond.

Het signalement is:
Jongeman tussen de 20 en de 30 jaar,
Normaal postuur,
Zwart haar, kort geknipt
Donkerkleurige korte sportbroek
“baby” blauwe t-shirt met witte opschrift.
Zwarte sportschoenen
Hij reed op een E-bike, dames, grijs met donker grijze vlakken, open kettingkast, voorzien van een enkele fietstas aan de linkerzijde, zwart met opvallend rode bovenzijde.

Het vermoeden is dat deze jongeman zich hier al langere tijd mee bezig houdt. Mocht u ook door deze jongeman op deze wijze zijn benaderd en heeft u aanvullende informatie geeft dat aan de politie door. Vorig jaar hebben zich ook vrouwen bij de politie gemeld met soortgelijke confrontaties in het buitengebied.
Bron: Politie Haaksbergen
Meer lezen over
Haaksbergen
Wekelijkse nieuwsbrief
Mobiele apps