Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Automobilist opzettelijk aangereden en mishandeld in Almelo

De politie is een onderzoek gestart

zondag 19 juli 2020 - 17:40 CEST
Automobilist opzettelijk aangereden en mishandeld in Almelo
zondag 19 juli 2020 - 17:40 CEST

Almelo - Op donderdag 16 juli omstreeks 23:50 uur werd een bestuurder van een personenauto ter hoogte van Kees Smit aan de Henriëtte Roland Holststraat uit het niets uitgescholden door de inzittenden van een witte bestelbus.


De bestuurder van de personenauto had zijn raampje geopend omdat de inzittenden van het busje even daarvoor zijn aandacht probeerden te trekken. Kort nadat beide voertuigen waren opgetrokken, reed de bestuurder van de bestelbus, een forse van van ongeveer 40/45 jaar oud, opzettelijk tegen de personenauto aan. Dit was ter hoogte van de busstrook net na de verkeerslichten.

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Toen de witte bestelbus uiteindelijk iets verderop ter hoogte van de oude Rietmavo stopte, besloot de bestuurder van de personenauto de inzittenden van de bus aan te spreken op hun gedrag. De bestuurder werd vervolgens door in ieder geval twee van de vier inzittenden geslagen. Dit waren twee jongens van rond de 20 jaar oud. De bestuurder heeft zich nog proberen te verdedigen met een hengelstandaard die hij nog in zijn auto had liggen maar liep desondanks toch letsel op aan zijn gezicht.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben van dit incident. In het bijzonder naar een persoon die achter de bestuurder reed en hem vroeg of alles goed ging. Beschikt u over informatie dat de politie kan helpen bij dit onderzoek? Laat het dan weten door te bellen met 0900-8844.
Bron: Politie Almelo
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten