Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Nieuwe Android app update beschikbaar

Langere termijnen voor app updates bij Google en Apple

donderdag 22 oktober 2020 - 18:09 CEST
Nieuwe Android app update beschikbaar
donderdag 22 oktober 2020 - 18:09 CEST

Twente - Er is een nieuwe Android app update beschikbaar voor Android toestellen. De update adresseert een probleem dat werd geïntroduceerd door een Play Store framework update waardoor de app op een aantal apparaten niet kon worden gestart.


In de komende maanden kunnen wij verminderde ondersteuning leveren voor Android en iOS app gebruikers. Dit wordt veroorzaakt door de langere termijnen die Google en Apple hanteren voor het vrijgeven van updates die door applicatie ontwikkelaars worden ingezonden. Een Google-woordvoerder liet desgevraagd weten dat het bedrijf in de komende maanden moeite zal blijven houden met het tijdig vrijgeven van ingezonden updates door aangepaste werkschema's in verband met COVID-19.

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Ons ontwikkelteam staat dagelijks klaar om gebruikers te ondersteunen en ons platform te verbeteren, doch ook zij hebben geen invloed op de wijze waarop tech-giganten zoals Google en Apple hun diensten leveren. Wij hopen op uw begrip in deze situatie.

Het herhaaldelijk invoeren van 1-ster app reviews zal de huidige situatie bij deze fabrikanten helaas niet doen versnellen, de 1-ster reviews worden door de Google Play Store en Apple App Store slechts gebruikt als (automatische) indicatie om de 112Twente app wel of niet aan te bevelen aan derden.

Indien u een 1-ster review heeft gegeven, vragen wij u de Android app update (versie 3.22 met uitgavedatum 16 oktober 2020) te downloaden en uw review aan te passen naar een accurate weergave op basis van het gebruik op langere termijn.

U kunt controleren of u deze update reeds heeft ontvangen door in de Android app in het menu naar het "Over" tabblad te navigeren en het eerste versienummer te vergelijken.
subject
Gerelateerd nieuws
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten