Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Straatrovers actief in Enschede, politie zoekt getuigen

Getuigen worden verzocht zich te melden

donderdag 31 oktober 2019 - 22:41 CET
Straatrovers actief in Enschede, politie zoekt getuigen
donderdag 31 oktober 2019 - 22:41 CET

Enschede - Een viertal jongens fietst over het fietspad op de Oude Dijk, in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 oktober, rond 1.15 uur. Tussen de Helmerzijdeweg en de Brandijzerhoek wordt hun de weg geblokkeerd door een jongen met een scooter. Daarop komen er nog twee jongens bij, die de telefoons van de vier jongens proberen af te pakken. Beide partijen delen klappen uit.


Omstreeks hetzelfde tijdstip fietst een man over de Oude Dijk. Nadat hij het fietstunneltje is gepasseerd en naar boven fietst, ziet hij een groep jongeren staan. Twee jongens vallen hem qua kleding op omdat ze allebei dikke winterjassen aanhebben, capuchons op hun hoofd en een sjaal om hebben terwijl het nog niet erg koud is buiten. Ook staat er een scooter waarop twee personen zitten. Als de man de groep voorbij is gefietst hoort hij voetstappen achter zich. Hij ziet de twee personen met winterjassen achter zich aanrennen. Doordat hij sneller gaat fietsen, kunnen de jongens hem niet achterhalen en haken beiden af. 

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
De politie vermoedt dat de twee pogingen met elkaar in verband staan en zoekt getuigen van deze straatroven. Heeft u iets bijzonders gezien rondom de genoemde tijdstippen, beschikt u over camerabeelden uit de omgeving of beschikt u over andere informatie die deze zaken kan helpen oplossen? Bel dan de politie via 0800 6070 of (anoniem) via 0800-7000. 2019477016.
Bron: Politie Oost-Nederland
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten