Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Achtervolging met crash in woning Bergentheim begon bij Vroomshoop

De auto is in beslag genomen voor onderzoek

woensdag 6 mei 2020 - 19:53 CEST
© Freddy Gerrits/News United
© Freddy Gerrits/News United
Achtervolging met crash in woning Bergentheim begon bij Vroomshoop
woensdag 6 mei 2020 - 19:53 CEST

Bergentheim/Vroomshoop - In de nacht van dinsdag 5 mei op woensdag 6 mei is een auto met hoge snelheid een woning binnengereden en op zijn kop in de woonkamer terechtgekomen.


Op het moment van de crash waren de bewoners, een 56- jarige man en een 53- jarige vrouw aanwezig in de woning. De bewoners zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto, een 51- jarige man uit Hardenberg, wordt momenteel in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen en hij wordt gehoord zodra dit mogelijk is.

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Rond 23.15 verloor de bestuurder van de auto macht over het stuur en eindigde in de woonkamer van de woning op de Van Roijensweg (N343). Aan de aanrijding ging een achtervolging vooraf die begon in Twente. Een bestuurder reed in de omgeving van Vroomshoop en was vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen.

Agenten gaven de bestuurder een stopteken, maar dit stopteken werd genegeerd. De bestuurder vervolgde zijn weg en werd vervolgens door collega’s van het politiedistrict IJsselland, in de omgeving van Hardenberg, ook achtervolgd. De auto reed met hoge snelheid op de Van Roijensweg en verloor de macht over het stuur, waardoor de bestuurder met een flinke klap tegen de gevel van de woning aanreed en vervolgens in de woonkamer tot stilstand kwam. De auto begon te branden, maar de brand kon snel geblust worden door de brandweer.

De verdachte is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij behandeld wordt aan zijn verwondingen. Nader onderzoek moet duidelijk maken waarom hij zo hard reed en of er mogelijk sprake was van alcohol of drugs. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.
Bron: Politie Oost-Nederland
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten