Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren

Politie zoekt vrouwelijke getuige na beroving in Enschede

De politie zoekt een specifieke getuige

woensdag 31 juli 2019 - 17:26 CEST
Politie zoekt vrouwelijke getuige na beroving in Enschede
woensdag 31 juli 2019 - 17:26 CEST

Enschede - De recherche in Enschede is op zoek naar getuigen van een beroving van twee inwoners van Duitsland op woensdagmiddag 17 juli en richt zich hierbij specifiek op een onbekende vrouw. De beroving van de twee Duitsers van 18 en 26 jaar vond plaats tussen 16.00 en 16.40 uur op of in de omgeving van de Breugelmansgaarde.


De twee slachtoffers hadden die dag verschillende cafés en coffeeshops in de binnenstad van Enschede bezocht. Hierbij kwamen de twee in contact met een onbekende landgenoot. Deze onbekende Duitser wees hen de weg vanaf de Oliemolensingel naar de Emmastraat waar de twee hun auto hadden geparkeerd. Op de Breugelmansgaarde ging de onbekende man er opeens vandoor en werden de twee vanuit het niets aangevallen en beroofd van hun geld door drie mannen. Hierbij raakte de 18-jarige man gewond.

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
De recherche wil graag in contact komen met getuigen die de slachtoffers en de onbekende man hebben zien lopen op of in de omgeving van de genoemde straten. De onbekende Duitse man was begin 20, had een blanke huidskleur, een donkere stoppelbaard en was ongeveer 1.75 m lang en had een sportief postuur. Hij droeg donkere sportkleding waarvan hij de capuchon constant op had en donkere sportschoenen. De drie aanvallers waren blank en droegen donkere kleding.

Specifiek wordt gezocht naar een onbekende vrouw. Ze sprak één van de slachtoffers kort na de beroving en wees hem op een verwonding in zijn gezicht. De vrouw stelde het slachtoffer voor om de politie te bellen maar dat wilde het slachtoffer op dat moment (nog) niet.

Bent u mogelijk getuige geweest, bent of kent u deze onbekende vrouw of heeft u iets gezien wat mogelijk met deze zaak te maken heeft? Neem dan contact op met de politie Enschede via 0900-8844.
Bron: Politie Oost-Nederland
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten