Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Politie zoekt getuigen van incident in Rijssen

woensdag 22 mei 2019 - 19:43 CEST
Politie zoekt getuigen van incident in Rijssen
woensdag 22 mei 2019 - 19:43 CEST

Rijssen - In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 maart tussen 03.45 uur en 04.00 uur (zomertijd) vond er aan het Kranspad (dit is een steeg) in Rijssen een incident plaats tussen een man en een vrouw. Dit pad is gelegen aan de Haarstraat naast een pinautomaat van de ABN/AMRO De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen van dit voorval omdat er nog vragen zijn rondom de toedracht van het incident.


Politie zoekt getuigen
Op camerabeelden is te zien dat tijdens het incident een groepje van vier personen langskomt bij de steeg en in de steeg kijkt wat er aan de hand is. Het gaat om twee mannen die allebei een fiets bij zich hebben en een man en een vrouw die te voet zijn. De vrouw draagt een lichte jas. De politie komt graag in contact met een of meerdere van deze vier personen. Mogelijk dat zij iets gezien of gehoord hebben wat het onderzoek naar het incident verder kan helpen. Nacht dat de tijd verzet werd naar zomertijd Mogelijk zijn er ook nog andere getuigen van dit voorval. Opvallend aan de zaak is namelijk dat het in de nacht gebeurde dat de tijd werd verzet naar de zomertijd. Mogelijk dat mensen die in die nacht rondom het Kranspad zijn geweest, zich nog wat weten te herinneren van die nacht.

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Contact met de politie
Bent u een van de hierboven genoemde mensen of beschikt u anderszins over informatie die de politie kan helpen in deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Bron: Politie Rijssen-Holten
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten