Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Aanhoudingen na bedreiging en belediging van agenten in Almelo

Vorige week was het ook al raak

maandag 31 augustus 2020 - 09:30 CEST
Aanhoudingen na bedreiging en belediging van agenten in Almelo
maandag 31 augustus 2020 - 09:30 CEST

Almelo - Nadat vorige week nog een agente in haar arm gebeten werd tijdens de uitvoering van haar werkzaamheden, was het ook dit weekend weer raak. 

 
Zaterdagnacht werden agenten gestuurd naar de Hoornbladstraat in verband met een melding van geluidsoverlast. De klacht bleek terecht. In de woning zaten een aantal mensen die behoorlijk onder invloed van alcohol verkeerden. In eerste instantie heeft de politie gezegd dat het zachter moest. Vrij snel daarna bleek echter dat dit blijkbaar niet mogelijk was aangezien er voor de tweede keer een melding binnen kwam.

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
De bewoner kreeg daarom een bekeuring aangezegd voor het veroorzaken van nachtrumoer. Hier was hij het niet mee eens waarop de 57-jarige man tekeer begon te gaan tegen de agenten en hen bedreigde met de dood. De man is daarop aangehouden. Toen daarna nogmaals een melding van overlast kwam van hetzelfde adres is besloten om iedereen die op dat moment nog in de woning was, de woning uit te zetten.

Een paar uur later, rond een uur of drie, kregen agenten een melding aan de Grotestraat. Toen agenten op straat bezig waren met het uitzoeken van een en ander, werden zij ineens uitgescholden en ernstig beledigd door de inzittenden van een taxibusje dat langs kwam rijden. Daarom werd besloten de mannen die hier verantwoordelijk voor waren (32 en 42 jaar) aan te houden voor belediging. Toen agenten met de aanhouding bezig waren bemoeide een 28-jarige vrouw zich met deze aanhoudingen. Ook zij was beledigend, probeerde een agent te slaan en kneep in zijn arm. De vrouw is tevens aangehouden voor belediging.
Bron: Politie Almelo
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten