Twitter Facebook
112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Advertentie
U heeft al artikelen gratis gelezen deze maand
Bevalt u onze journalistiek? Lees ook dit artikel en al het andere dat we hebben geschreven zonder restricties met premium.
star
Nu abonneren
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Man (50) bedreigd en beroofd op klaarlichte dag in Enschede

De politie is op zoek naar de dader

zondag 3 november 2019 - 14:49 CET
Man (50) bedreigd en beroofd op klaarlichte dag in Enschede
zondag 3 november 2019 - 14:49 CET

Enschede - Een 50-jarige man uit Enschede is zaterdag slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde aan de Ahuislanden in Enschede.


Het slachtoffer liep rond 13.30 uur op de Auskamplanden toen een man hem aansprak. De man knoopte een gesprek aan met het slachtoffer en samen liepen ze in de richting van een flat aan de Auskamplanden. Toen er geen mensen om hen heen waren vroeg de man geld aan het slachtoffer. Toen het slachtoffer dit weigerde werd hij bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat het slachtoffer zijn portemonnee had afgegeven rende de dader weg via het voetpad in de richting van de Ahuislanden/Auskamplanden. 

Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Signalement
Van de dader is een signalement bekend. Het gaat om een man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.65 meter lang, heeft een stoppelbaard en spreekt goed Nederlands. Hij droeg die dag zwarte kleding.

Heeft u meer informatie?
Omdat de straatroof op klaarlichte dag is gebeurd hoopt de politie dat er mensen zijn die misschien iets hebben gezien of meer informatie hebben. Misschien was u gisteren rond 13.30 uur in de omgeving van de Auskamplanden en heeft u een man gezien die voldoet aan het signalement. Of misschien heeft u camerabeelden aan uw woning hangen waarop de dader te zien is. Het kan ook zijn dat u meer informatie heeft over de dader. Als dat zo is neem dan contact met de politie via telefoonnummer 0900-8844.
Bron: Politie Oost-Nederland
bubble_chart

Meer lezen over

Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Opslaan
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten