Aanhoudingen na steekpartij in centrum Hengelo, politie zoekt getuigen
zondag 10 maart 2019 - 08:05 CET
Aanhoudingen na steekpartij in centrum Hengelo, politie zoekt getuigen
zondag 10 maart 2019 - 08:05 CET

Hengelo - De politie is een onderzoek gestart na een steekincident op de Deldenerstraat in Hengelo. Daar liep een bewoner zondagochtend omstreeks 4.45 uur een steekwond op.


Na de melding van een steekincident gingen meerdere agenten ter plekke. Op de Deldenerstraat troffen ze meerdere mensen aan. Het was onduidelijk was er aan de hand was en wie betrokken waren bij het incident. Op basis van de eerste verklaringen werd de 26-jarige vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Een 27-jarige man uit Enschede die mogelijk ook bij het incident betrokken was werd aangehouden. Bij het fouilleren vonden agenten bij hem een behoorlijke hoeveelheid drugs.
Het slachtoffer raakte gewond aan zijn arm. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Voordat de vrouw werd ingesloten op het arrestantencentrum werd ze op de eerste hulp behandeld aan verwondingen aan haar hand.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u rond 4.45 uur op de Deldenerstraat of daar in de buurt iets gezien wat kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. 

 

Bron: Politie Oost-Nederland
Meer lezen over
Hengelo
Wekelijkse nieuwsbrief
Mobiele apps