112Twente.nl gebruikt cookies om content te personaliseren, om advertenties te tonen en om ons websiteverkeer te analyseren. Informatie over uw gebruik van deze website kan mogelijk gedeeld worden met derde partijen.
Meer informatie
OK
Artikelen
home
Voorpagina
P2000
inbox
Archief
Zoeken
Contact
Overig
Download de app
Twitter
Facebook
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
Deze website ondersteunt geen Ad Blocker
Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

FOTO: VERDACHTE STEEKPARTIJ BORNE: WIE WEET WAAR DEZE MAN IS?

Vrijdag 12 april 2013 | 22:57 CEST
2 min.

FOTO: VERDACHTE STEEKPARTIJ BORNE: WIE WEET WAAR DEZE MAN IS?

Vrijdag 12 april 2013 | 22:57 CEST


Borne - Vrijdag 12 april is een 38-jarige agent van Eenheid Oost-Nederland, district Twente neergestoken op de Von Bönninghausenstraat, door een 29-jarige man uit Enschede. De agent is buiten levensgevaar. Rond 17.00 uur bezoeken twee agenten een woning aan de Von Bönninghausenstraat. Als de agenten bij de betreffende woning voor de deur staan, komt de verdachte naar buiten en belaagt de 38-jarige agent. Hierbij steekt hij de agent diverse malen en rent weg richting supermarkt. Direct wordt een grootscheepse zoekactie gestart, waarbij onder andere gebruik gemaakt wordt van een politiehelikopter en speurhonden.

Naar aanleiding van de burgernetactie en de tweets komen diverse tips binnen bij de politie. Tevens is zijn signalement met foto van de verdachte verspreid. Dit heeft helaas nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De politie is nog steeds op zoek naar de man. De politie is op zoek naar Abud Daoud (foto). De politie verzoekt om uit te kijken naar deze man. Hij wordt gezocht in verband met het steekincident in Borne, waarbij een agent gewond geraakt is. De man is verward en onberekenbaar. De man vormt vermoedelijk een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving. Als u de man ziet, onderneem zelf geen actie, maar bel direct 112.

Signalement:
Man, lichtgetinte huidskleur. 29 jaar, donker, middellang haar, droeg tijdens het incident spijkerbroek en lichtbruin T-shirt. (bron: Politie Oost-Nederland)
Advertentie
Advertenties helpen ons de rekeningen te betalen. sentiment_dissatisfied
Ondersteun ons door uw adblocker op deze website uit te schakelen.
Advertentie
112Twente.nl
112Twente.nl
Probeer de officiƫle app.
close
Wilt u meldingen ontvangen voor het laatste nieuws?
Notificaties aanzetten
Geen spam. Alleen nieuws.
Wekelijkse nieuwsbrief
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Elke zaterdag het laatste nieuws in uw e-mail inbox.
done
Abonneren
close
Nee, bedankt!
Bedankt voor uw aanmelding
close
Sluiten